Halle

By Ilse van den Oetelaar, 11 augustus 2023

Halle is een prachtige jonge hond die al lang wacht op een eigen plek

Naam Halle
Ras Kruising Bordercollie
Geslacht Teefje
Geboortedatum oktober 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen
Gewicht/schofthoogte 20 kilo, 50 cm

Omschrijving Halle

Mei 2022:

Halle, of liever gezegd, knuffelbeertje is achtergelaten op straat en verblijft nu zo jong als ze is in de shelter. Ze zal uitgroeien tot een middelgrote hond van rond de 20 kilo. Met haar dikke, krullerige vacht en haar grappige uiterlijk lijkt ze wat ons betreft een beetje op een beertje.
Arme Halle, ze stond een maand voor mogelijke adoptanten gereserveerd die er uiteindelijk vanaf zagen. Nu is deze lieverd dus weer beschikbaar en inmiddels alweer een stukje gegroeid.

Ze is sociaal en gaat goed met de andere honden om. Halle is nog jong, dit vraagt om zorgvuldige begeleiding en een positieve en geduldige adoptant die begrijpt dat ze nog alle tijd nodig heeft..

AUGUSTUS 2023:

Arme Halle, pech achtervolgt haar.

Eindelijk was ze geadopteerd in Spanje maar daar bleek dat ze niet kon wennen aan het leven in een stad. Ze was teveel onder de indruk van harde geluiden en daardoor werd ze nog meer onzeker. Ze werd teruggebracht naar de shelter, en nu leeft ze bij een van de vrijwilligers.

Halle is een gevoelige, onzekere jonge hond die zich graag optrekt aan en andere, meer zekere hond. Ze voelt zich het best op haar gemak in een rustige omgeving zonder alsmaar stadse geluiden. Nieuwe dingen vindt ze eng en dan heeft ze echt steun nodig. Ze gaat graag mee wandelen en loopt goed mee aan de riem. Ze zal niet gauw naar onbekende mensen toe lopen , maar als eenmaal kennis met je heeft gemaakt dan is ze erg lief.

 

We zoeken een adoptant die begrijpt dat Halle tijd nodig heeft en die de goede balans kan vindt tussen haar rust en tijd gunnen enerzijds, en stimuleren en uitnodigen om nieuwe dingen te gaan ontdekken.

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.

Wordpress Gallery Plugin Free