Gino

By Ilse van den Oetelaar, 26 mei 2022

Gino’s via andere stichting geadopteerd in België!

Naam Gino
Ras Galgo
Geslacht Reu
Geboortedatum juni 2015, maar ws jonger
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 26 kg

Omschrijving Gino

Gino heeft heel goed voor zijn gezin gezorgd! Nu verdient hij eindelijk een liefdevol huis.
Misschien weet u het nog? Vorig jaar werd er een Galgo teef gevonden die overduidelijk puppy’s had. Ze leidde de vrijwilligers uiteindelijk naar een afgelegen plek waar haar kinderen inderdaad werden gevonden! Samen met de vader. Gino was achtergebleven bij de kleintjes en verzorgde en beschermde ze. Het hele gezin is opgenomen in de shelter en moeder Stella en alle kleintjes zijn inmiddels geadopteerd. Behalve Gino! Hij bleef achter en werd een beetje onzichtbaar. Maar dat verdient hij niet, want de vrijwilligers omschrijven hem als de meest liefdevolle en aanhankelijke Galgo die ze kennen. De dierenarts heeft hem geboortejaar 2015 gegeven maar waarschijnlijk is hij veel jonger aan zijn gebit te zien.
Gino is heel erg vriendelijk, sociaal en niet angstig. Hij kan op dit moment niet met katten, maar wellicht is dit wel te begeleiden. Een vrijwilliger van de shelter kan inmiddels al met hem langs katten lopen en dan doet hij niets. Maar dat is geen garantie.

Gino is een beauty vinden wij! En met dit bijzonder verhaal wordt het tijd dat hij volop in de schijnwerpers komt te staan!

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.