De honden van Las Dunas

By Ilse van den Oetelaar, 12 april 2020

AL DEZE HONDEN ZIJN GEADOPTEERD!!!

Deze honden konden gelukkig eindelijk gered worden uit het gebied ” Las Dunas”

Concha: Teefje, halflangharig zwart, 9 jaar, 19 kg, heel lief en vraagt weinig. Waarschijnlijk de (groot) moeder van Cabo, Grumete en Capitán. Ligt het liefst lekker in haar mand.

Brisa: Teefje, kortharig zwart, 2016, 14 kg, bescheiden en afwachtend, heel lief. Lijkt op een kleine labrador. BRISA IS GEADOPTEERD!

 

Cabo: Reu, halflangharig bruin, 2014, 25 kg, rustig, lief. Hij geniet erg van de aandacht en de wandelingen. CABO IS GEADOPTEERD!!

Capitán: Reu, halflangharig zwart, 2015-2016 gaat heel graag mee wandelen en loopt goed aan de lijn. Heeft een will-to-please en komt naar je toe om een knuffel te krijgen. Werd soms door mensen in het dorp opgehaald om mee te gaan wandelen. CAPITAN IS GEADOPTEERD!!

Delfín: Reu, kortharig, blond, 2019, in eerste instantie wat afwachtend maar gek op een spelletje en wandelen en dan is de angst snel verdwenen. Delfín lijkt op een kleine blonde labrador: DELFIN IS GEADOPTEERD!!

Grumete: Reu, halflangharig zwart, 2015-2016,broer van Capitán,  aanvankelijk wat afwachtend, nog wat angstig. Trekt zich nu veel minder terug en begint te genieten van aandacht. Je kunt hem strelen en dat vindt hij fijn, maar hij zal (nog) niet uit zichzelf na je toekomen. Tijdens wandelingen zie je hem genieten

Viento: (Reu, kortharig bruin, oktober 2017. Gaat heel graag mee wandelen. Lijkt op een choco-labrador) VIENTO IS GEADOPTEERD

 

UPDATE 19 AUGUSTUS 2020: Alleen Concha en Grumete zijn nog ter adoptie

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.