Cooper

By Ilse van den Oetelaar, 19 augustus 2023

COOPER IS GERESERVEERD VOOR SPANJE!

Cooper is een jonge labradorkruising die al veel pech heeft gehad…

Naam Cooper
Ras Labrador-kruising
Geslacht Reu
Geboortedatum januari 2022
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen later
Gewicht/schofthoogte 28 kg, 60 cm

Omschrijving Cooper

Prachtige Cooper, hoeveel pech kun je hebben.
Deze mooie, jonge en zeer sociale hond werd in Barcelona geadopteerd, nadat hij in een pleeggezin had gewoond in Zuid=Spanje. De vrijwilligers zijn altijd blij als er mensen zijn die bewust kiezen voor een hond uit de shelter. En dus reisde hij af naar Barcelona. Helaas gaf deze adoptant na een tijdje aan toch niet meer voor hem te kunnen zorgen en zou hij naar een perrera, gemeentelijk asiel, worden gebracht. Vaak zijn dat asielen waar de honden onder vreselijke omstandigheden verblijven en soms ook nog worden afgemaakt.
Gelukkig kon Cooper met veel moeite weer worden opgevangen in de shelter van Puntanimals. Dus terug naar Andalusie! Maar nu weet hij niet wat hem overkomt. Hij is een huis en aandacht gewend. Nu zit hij tussen 150 andere honden.

Cooper lijkt op een soort Labradorkruising en is ook ongeveer zo groot. Hij is sociaal, vriendelijk, aanhankelijk en speels en gaat heel goed met alle andere honden om. We hopen dat deze knapperd weer snel naar een familie mag verhuizen waar hij niet meer weg hoeft.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.