Camino

By Ilse van den Oetelaar, 16 april 2021

Camino is ongeveer 2 jaar oud. Hij is op straat gevonden

Naam Camino
Ras Podenco
Geslacht Reu
Geboortedatum mei 2019
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 12 kg, ongeveer 45 cm hoog

Omschrijving naam Camino

Camino is op straat gevonden en daarna in de shelter van Puntanimals opgenomen. Gelukkig hoefde hij hier niet lang te blijven omdat een pleeggezin een optie op adoptie op hem had genomen. Hier is hij een tijdje opgevangen. Helaas zagen deze mensen af van adoptie en verblijft hij nu toch weer in de shelter.

Beetje bij beetje overwint Camino zijn angsten en krijgt hij weer vertrouwen in de mensen. Hij laat zich nu strelen en aanhalen en komt ook af en toe naar je toe om een knuffel te halen. In het begin was hij erg verlegen en leek hij niet te begrijpen wat hem overkwam.
Hij loopt netjes aan de lijn, gaat ook goed met andere honden om en is gewend om in een huis te leven. Hij heeft een lief karakter.
Camino is een jonge en actieve Podenco. Hij vindt alles in een tuin heel interessant, hij houdt van graven en ontdekken en soms sneuvelt er hierdoor wel eens een plant of graaft hij een kuil. We denken dat het goed is voor Camino als hij voldoende kan wandelen, met soortgenoten kan spelen en zijn energie kwijt kan.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.