Anouk

By Ilse van den Oetelaar, 4 september 2022

Anouk is geadopteerd in Italie, via een andere stichting

Naam Anouk
Ras Labrador kruising
Geslacht Teef
Geboortedatum 2021
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 25 kg, volgt

Omschrijving naam Anouk

Als je in de ogen van Anouk kijkt dan zie je direct dat dit een hele lieve hond is. Dus voor iedereen die op zoek is naar een leuke jonge Labrador én een hond wil helpen die in het asiel zit: hier is ze!

Toen we met de vrijwilligers van Hobodogs in november bij de shelter waren hebben we zelf kunnen kennismaken met deze prachtige, sterke en energieke hond. Anouk houdt zeker van veel beweging. Het is een willing-to-please hond. Natuurlijk moet ze nog veel leren, maar we denken dat ze dit ook graag wil. Ze is vriendelijk en nieuwsgierig en bleek natuurlijk ook gek op water. Toen we met haar gingen wandelen vond ze de meeste honden erg leuk en wilde ze graag spelen. Anouk is een sterke hond die in het begin nog zal trekken aan de riem, dit betekent dat haar nieuwe baas hier ook rekening mee zal moeten houden. We denken dat ze daarom minder goed zal passen in een gezin met kleine kinderen, omdat ze die misschien omver loopt.
Anouk is gered van straat door de politie en naar de shelter gebracht. Ze is sociaal met de andere honden. Ze verblijft meestal gewoon tussen alle andere honden die los lopen. 

Heeft u vragen over deze black beauty? Neem gerust contact op. We hebben met haar gewandeld en misschien kunnen we uw vragen daarom goed beantwoorden.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.