Sara

By Ilse van den Oetelaar, september 1, 2019

Sara is samen met Linda achtergelaten in een verlaten huis. Sara is ongeveer 6 jaar oud en erg klein

 

Naam Sara
Ras Mix
Geslacht Teefje
Geboortedatum 2014
Gezondheid zie tekst
Gewicht/schofthoogte ongeveer 7 kg

Omschrijving Sara

Een dierenvriend zag de twee hondjes, Sara en Linda, op de binnenplaats van een verlaten huis. Hij twijfelde geen moment en heeft ze uit het huis gehaald. Ze konden worden opgevangen bij Hogram, een kleine shelter.

Sara is snel gewend aan het leven in de shelter. Ze is erg aanhankelijk en gaat goed met de andere honden om.

 

Update 13 oktober 2019:

Sara hebben we in Spanje ontmoet en het is een heel aanhankelijk, lief, bescheiden hondje. Ze vond het heerlijk om opgepakt en geknuffeld te worden. Sara en Linda erg gehecht aan elkaar en hun hele leven al samen. Als ze even van elkaar gescheiden worden, dan is zijn ze beiden wat overstuur. Daarom willen we heel graag dat ze samen geadopteerd worden! Maar inmiddels begrijpen we dat dat de kansen op adoptie erg klein maakt en dus hebben we in goed overleg besloten dat ze ook alleen geadopteerd kunnen worden

Update Mei 2020:

Sara had last van haar oortje (op sommige foto’s goed te zien), inmiddels is ze hiervoor behandeld en is haar oortje weer normaal.

Tijdens het bezoek aan de dierenarts vonden ze ook wat verdikkingen in de borsten. Gelukkig bleken het geen tumoren maar cystes en ook hiervoor is ze behandeld.

Helaas bleek ze positief op leishmania.

Sara is een onopvallend hondje. Ze bemoeit zich niet veel met de andere honden. Soms kan ze wat mopperen als de jongeren honden wat te brutaal of te wild zijn. Dan is het net een mopperend oud omaatje.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.