Pati

By Ilse van den Oetelaar, maart 15, 2019

Pati werd achtergelaten in het zigeunerdorp waar ze leefde met haar eigenaar, toen hij plotseling verdween. Pati werd belaagd door andere bewoners en slecht een enkeling gaf haar wat te eten. Gelukkig werd zij afgegeven aan een van onze contactpersonen

Naam Pati
Ras Mix
Geslacht Teef
Geboortedatum 23 november 2015
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte ongeveer 17 kg

 

Omschrijving Pati

Pati heeft in dat dorp eigenlijk altijd een rotleven gehad. Er werd, ook door haar eigenaar, nauwelijks naar haar omgekeken. Ze leefde meestal op straat. Toen de eigenaar verdween was Pati overgeleverd aan de andere bewoners, maar de meesten joegen haar weg, behandelde haar slecht en slechts een enkeling gaf haar soms wat voer. Eindelijk kon onze contactpersoon de mensen overhalen om Pati af te staan.

Pati bleek bij aankomst zwanger en daarom werd ze direct geholpen en gesteriliseerd. Verder lijkt ze, naar omstandigheden, gezond en sterk. Ze is nu pas 1 dag in de opvang en ze was aanvankelijk erg op haar hoede, maar ze had al snel in de gaten dat men het goed met haar voor had en na korte tijd liep ze de hele tijd achter onze contactpersoon aan. Ze lijkt echt op zoek te gaan naar iemand die haar aandacht geeft.

Over haar contact met andere honden is nu nog niet veel te zeggen.

binnenkort hopen we meer informatie te hebben

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.