N° 1237 (Mora)

By Ilse van den Oetelaar, november 24, 2018

We ontmoetten deze prachtige jonge mastin-mix tijdens ons bezoek aan het dodingstation. Even leek het erop dat zij haar gouden mand gevonden had…maar dat ging helaas niet door

Naam N° 1237 (Mora)
Ras Mastin-mix
Geslacht Teef
Geboortedatum 1-6-2018
Gezondheid Goed
Gewicht/schofthoogte is nog in de groei, wordt groot

 

Omschrijving N° 1237

Deze hond zat samen met drie andere pups in een van de oude paardenstallen op het terrein van het dodingstation. Zijj was er nog niet zolang. Zij was heel blij toen zij er uit mocht voor de foto-shoot. We zagen een lieve, blije jonge maar grote pup die lekker rondrende op het terrein en we zeiden tegen elkaar: die denkt nu nog dat ze op een geweldig plek terecht gekomen is met veel andere speelkameraadjes en een grote tuin…Het stemde ons heel treurig omdat wij wel, maar zij niet, welke toekomst er op haar wachtte. Nu als pup nog schattig en daarmee even een kans op een adoptie, maar al snel te groot, te oude, niet schattig genoeg meer en dan misschien heel erg lang een verblijf in een kille kennel.

We waren heel blij te horen dat er zich een belangstellende had gemeld. Maar gisteren kregen we het bericht dat de adoptie niet doorgaat.

Daarom zoeken we voor deze prachtige Mora, met een dikke vacht die alle kleuren lijkt te hebben, een adoptiegezin.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.