Loli

By Ilse van den Oetelaar, augustus 17, 2018

Loli gaat naar Belgie in opvang via een andere stichting!

Loli werd gevonden in een buurt van een hotel in Punta Umbria. Ze had geen chip of halsband om. Er heeft zich nooit iemand voor haar gemeld.

Naam Loli
Ras Podenco
Geslacht Teefje
Geboortedatum mei 2015
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte  49 cm 10 kg

 

Omschrijving Loli

Loli is een van de vele podenco’s die een adoptie-gezin zoeken. Daarom valt ze in de shelter helemaal niet op. Ze wacht inmiddels alweer een jaar om de shelter te kunnen verlaten.

Loli houdt ervan om lekker hard te rennen, maar verder is ze meestal erg rustig en kalm aanwezig. Ze heeft nooit problemen met de andere honden in de shelter en ze kan ook bij katten geplaatst worden (mits goed begeleid) want als ze tijdens een wandeling katten tegenkomst reageert ze er nauwelijks op.

 

UPDATE oktober 2018:

We hebben Loli ontmoet tijdens ons bezoek aan de shelter en we waren aangenaam verrast door haar vrolijke uitstraling. Wat een leuk en enthousiast hondje! Loli ging met ons uit wandelen en kon op het strandje los. Ze liet meteen even zien hoe hard ze kon rennen. Maar dit snelle en fijngebouwde hondje hield ons wel in de gaten en kwam gelukkig ook weer terug. Maar je kon zien hoe fijn ze het vond om even de pootjes te kunnen strekken.

Loli is echt een hondje dat je in levende lijve gezien moet hebben om te begrijpen hoe leuk ze is! Wij waren zo gelukkig dat we dat konden en hopen u te kunnen overtuigen met de nieuwste foto’s en filmpjes.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.