Logan

By Ilse van den Oetelaar, juni 23, 2018

 LOGAN IS GEADOPTEERD!!!

 

Logan is een leuke, aanhankelijk jonge hond die eigenlijk in elk adoptiegezin zou passen

Naam Logan
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum 15 juni 2016
Gezondheid Bloeduitslagen volgen
Gewicht/schofthoogte 59 cm

 

Omschrijving Logan

Logan werd in september 2017 op straat aangetroffen, in een wijk die negatief bekend staat. Er worden daar vaak honden aangetroffen die veelal van de zigeuners zijn geweest. Er werden stenen naar hem gegooid om hem weg te jagen. Hij hield zich op vlak bij een weg. Gelukkig kon iemand zich over hem ontfermen.

Aangekomen bij protectora Callejeros bleek dat Logan onder de parasieten zat. Verder maakte hij een gezonde indruk. . Zodra er belangstelling voor hem is zullen we bloedonderzoek laten plaatsvinden zodat de uitkomsten altijd recent zijn. Aan het gebit te zien is Logan nog een vrij jonge hond

Logan is heel sociaal naar de andere honden in de opvang, zowel teefjes als reutjes. Voor katten heeft hij geen belangstelling, hij negeert ze.

Nadat Logan gevonden werd is hij een paar dagen in een opvanggezin geweest. Hier gedroeg hij zich prima: hij deed zijn behoeftes buiten, sloopte niets en genoot lekker van het liggen op de bank.

Hij blaft niet veel.  Tijdens het wandelen loopt hij goed mee aan de lijn, hij heeft hier geen problemen mee. Voor mensen is hij erg vriendelijk, ook voor kinderen. Hij is erg aanhankelijk en geniet van alle aandacht die hij krijgt.

Logan is niet opvallend actief, hij is een vrij rustige hond maar hij vindt het heel leuk als hij mee kan gaan wandelen. Helaas kan dit niet te vaak in de protectora.

Kortom, Logan is een probleemloze jonge hond, zonder trauma’s.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.