Jade

By Ilse van den Oetelaar, februari 9, 2021

JADE IS GEADOPTEERD!!

 

Jade is een klein teefje van bijna 4 jaar oud

Naam Jade
Ras Dwergkees
Geslacht Teefje
Geboortedatum 15 maart 2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen zijn gedaan
Gewicht/schofthoogte 6 kg, 38 cm

Omschrijving Jade

Jade is een mooie, lieve en gehoorzame Dwergkees. Helaas kan haar huidige eigenaresse in Spanje vanwege gezondheidsredenen niet meer voor haar zorgen. Daarom zoeken wij voor haar en haar twee soortgenoten een heel goed nieuw huis! Een huis waar ze echt onderdeel van de familie wordt, waar ze veel aandacht krijgt, want het is een aanhankelijk hondje. Ze is gewend om op de bank te liggen.
Ze heeft samen met Moon en Nube en 3 katten in een huis gewoond. Het is echter niet noodzakelijk dat ze bij elkaar geplaatst worden, wel is het fijn als er eventueel andere honden in haar nieuwe huis aanwezig zijn. Ze vindt het namelijk heerlijk om te spelen, te rennen en actief te zijn.

Ze is zeer gehoorzaam, luistert goed als je haar roept en zoekt veel contact met mensen. Ze heeft altijd in een huis gewoond, dus ze is zindelijk en loopt prima aan de lijn.

Jade heeft een soort dubbele vacht die veel aandacht nodig heeft in de vorm van borstelen en wassen. Dit vraagt dus extra verzorging.

Het is een actief hondje, die van lange wandelingen houdt en ook autorijden vindt ze prima. Ze past zich snel aan nieuwe omstandigheden aan.

Natuurlijk zullen wij veel reacties op Jade krijgen. Wij zullen in dat geval kijken naar de meest geschikte plek voor haar.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.