Jack

By Ilse van den Oetelaar, mei 22, 2018

Jack is een grote galgo-reu van nog geen 2 jaar oud en helemaal klaar om af te reizen naar een adoptiegezin!

Naam Jack
Ras Galgo
Geslacht Reu
Geboortedatum September 2016
Gezondheid Goed!
Gewicht/schofthoogte 25 kg, 64 cm

 

Omschrijving Jack

Jack is een van de vier galgo’s die gered konden worden uit een dodingstation met hulp van een dierenwelzijnsorganisatie, februari 2018. Hij lijkt een oude verwonding aan zijn voorpoot te hebben die daardoor licht gebogen is. Er hebben twee dierenartsen naar de poot gekeken. Omdat Jack helemaal geen pijn lijkt te hebben stellen ze voor Jack niet te opereren. Een operatie zou zeer complex zijn en het is absoluut niet zeker dat het dan veel beter zou gaan. Jack rent, springt en is blij en lijkt er echt geen last van te hebben. Kijk maar eens naar onderstaand filmpje van een blije Jack!  Uiteraard kunnen we medische rapporten overleggen.

Jack is een vriendelijke hond die even de tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe situaties. Als hij de mensen eenmaal vertrouwd dan is hij gek op knuffelen en zoek hij actief de nabijheid van mensen op.

Jack is een echte ‘mensen-hond’ en daarom wordt een eigen plekje hem zo gegund.

Jack heeft belangstelling voor katten maar absoluut niet op een agressieve manier. Met goede begeleiding denken we dat hij ook met katten zou kunnen samenleven.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.