Devu

By Ilse van den Oetelaar, november 2, 2018

Geadopteerd in Frankrijk via een andere stiching

 

 

Devu werd door zijn eigenaren vastgebonden aan de tralies van het raam van de shelter. Devu was helemaal over zijn toeren… hij wacht nu al meer dan 3 jaar op een adoptant!

Naam Devu
Ras Mix
Geslacht Reu
Geboortedatum September 2014
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 9 kg

 

Omschrijving Devu

Devu was als kleine pup, uit de shelter,  geadopteerd. Maar na een aantal weken/maanden bonden de adoptanten hem vast aan de tralies van de shelter… niet eens de moeite nemend om hem via de voordeur aan te bieden. Een jonge hond, volledig in paniek, vastgebonden, zichzelf in de lijn vastgedraaid…De vrijwilligers zagen het en hebben hem uiteraard direct bevrijd.

De eerste weken was Devu nog helemaal van de kaart. Hij was bang en nerveus en had zoveel stress dat hij veel kwijlde. Maar gelukkig ging dat daarna over en begon hij te wennen aan het leven in de shelter. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en kleine Devu wacht nog altijd op een adoptant. Nu is Devu rustig aanwezig in de shelter en gaat vaak boven op een hondenhokje liggen. Hij maakt geen problemen met de andere honden maar speelt niet met ze, hij gaat zo zijn eigen gangetje. Hij geniet van de aandacht van de vrijwilligers en vindt het fijn om gestreeld te worden.

Devu is een onopvallend hondje in de volle shelter.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.