Chucky

By Ilse van den Oetelaar, november 9, 2018

ER IS EEN AANVRAAG VIA ANDERE STICHTING

 

Chucky heeft als jonge hond echt iets vreselijks meegemaakt. Toch blijft hij een lieve, aanhankelijk hond

Naam Chucky
Ras Mix- labrador
Geslacht Reu
Geboortedatum Maart 2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte Groot: 40-45 kg

 

Omschrijving Chucky

Chucky werd als jonge hond van 5-6 maanden oud door mensen van stadsbeheer gevonden. Hij was zwaar gewond. Hij had overal diepe wonden en schaafwonden, bloedde flink en had een touw om zijn nek. Waarschijnlijk is hij achter een voertuig aan het touw meegesleept en toen zo achtergelaten…De dierenarts aarzelde geen moment en is hem op gaan halen. We hebben foto’s van zijn verwondingen, maar plaatsen die hier niet. Voor  mensen die belangstelling hebben om Chucky te adopteren zijn ze wel ter inzage

In de shelter werd hij goed verzorgd en zijn wonden heelden allemaal goed. Chucky groeide uit tot een mooie grote hond. Hij is erg lief.

Inmiddels wacht hij alweer een jaar op een eigen plek

Update augustus 2019:

Chucky is uitgegroeid tot maatje XXL, maar het is nog altijd een kleine pup van binnen. hij is heel lief en aanhankelijk en hij is van veel vrijwilligers de lieveling, ze nemen hem heel graag mee voor een wandeling. Vanwege zijn enthousiasme trekt hij dan even flink, maar dat komt omdat wandelen zo iets bijzonders is voro de honden die bijna al hun tijd in de shelter verblijven. hij heeft echter ook een grote will-to-please en als hij eenmaal zijn energie wat kwijt is, loopt hij een stuk rustiger me aan de riem.

Chucky is voor iedereen lief en dol op kinderen.

 

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.