Boquerón

By Ilse van den Oetelaar, februari 1, 2019

BOQUERON IS GEADOPTEERD!!!

 

Boquerón is een ruwharige hond dat als bang klein pupje gevonden werd met zijn moeder en broertjes en zusjes  langs een weg.  En nu wacht hij  zijn hele leven al op een adoptant.

Naam Boquerón
Ras Mix
Geslacht Reutje
Geboortedatum mei 2017
Gezondheid Goed, bloeduitslagen volgen nog
Gewicht/schofthoogte 16 kg

 

Het duurde erg lang voordat het lukte de moederhond te vangen en de situatie langs de weg was erg gevaarlijk. Maar uiteindelijk kon het gezin toch worden opgenomen in de shelter.

Omschrijving Boquerón

Dit is een van de onzichtbare honden uit de volle shelter Puntanimals. Hij werd als klein pupje gevonden en is inmiddels volwassen geworden binnen de muren van de shelter.

Zijn naam betekent Ansjovis.

 

En dit is wat de Spaanse vrijwilligers over hem zeggen:

“Kleine ansjovis we hebben je gered  toen je een bange puppy was, je bent gegroeid in de opvang en je bent nog steeds onzichtbaar. Waarom? Ja, we weten dat je een mix bent, dertien-in-een-dozijn, een mormel… je bent zwart, dat lijkt een vervloekte kleur en  je bent middelgroot, geen bijzonder grootte … je hebt bijna alle ingrediënten om je onzichtbaar te maken. Voor ons ben je een vechter, een heel slimme, slimme en stoute hond, je bent meer dan schattig, goed en teder. We willen dat je weet, kleine ansjovis, dat we alles in onze handen zullen doen om je dat gelukkige einde te geven dat je verdient, want je verdient het niet om te blijven groeien in de opvang, want we zullen niet toestaan dat je onzichtbaar wordt”

Enkele broertjes en zusjes van hem overleden en twee anderen werden vrij snel geadopteerd. Boquerón bleef samen met zijn moeder, Campana,  achter in de shelter. Zijn moeder was erg angstig en bijna niet aan te raken. Boquerón heeft in de shelter kennis gemaakt met vrijwilligers en is nu niet meer angstig. Hij is erg vriendelijk.

 

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.