Bommel

By Ilse van den Oetelaar, februari 1, 2020

Bommel verblijft in Nederland in een opvanggezin. Hij is ongeveer 4-5- jaar oud

Naam Bommel
Ras Waterhond (-mix?)
Geslacht Reu
Geboortedatum 2015
Gezondheid Goed, zie tekst
Gewicht/schofthoogte klein

Omschrijving Bommel

Bommel is een waterhond-mix van ongeveer 5 jaar oud, uit Spanje. Hij verblijft in opvang in Nederland. Bommel is een actief en aanhankelijk hondje. Hij is zeer baasgericht. Bommel woont nu in een groep honden en dat vindt hij erg verwarrend en meent telkens zijn plek te moeten ” bewijzen. Hij zou heel goed kunnen leven als single hond óf bij een stabiele, stoere teef.

Bommel is heel gevoelig en intelligent, dus dat vereist wel iets van zijn nieuwe baasjes: Rust, regelmaat, voldoende uitdaging, een zachte maar consequente hand, en het aangaan van een echte, duidelijk band met Bommel.

Bommel is zindelijk. Hij is gek op eten (heeft in het verleden waarschijnlijk veel honger gehad) en kan met beloninkjes snel leren! Hij gaat heel graag mee wandelen.
We zoeken een adoptiegezin, waar voldoende rust is, niet teveel onrust door kleine kinderen, en waar men echt lekker met Bommel aan de slag wil. Door bijvoorbeeld veel met hem te gaan wandelen, met hem spelletjes te doen en eventueel op cursus gaan.

Heeft u een vraag over deze hond? Neem dan contact op.
Heeft u belangstelling om deze hond te adopteren? Klik dan hier.